Thematisches Übungsbuch zur ECL Prüfungsvorbereitung Deutsch Stufe B2 Band 3

Thematisches Übungsbuch zur ECL Prüfungsvorbereitung Deutsch Stufe B2 Band 3

Hrisztova-Gotthardt Hrisztalina - Ugor Balázs - Werner Réka

4990 Ft

Kosárba 

Hrisztova-Gotthardt Hrisztalina – Ugor Balázs – Werner Réka
ISBN szám: 978-615-5386-07-7

nemet_03Tematikus gyakorlókönyvünk segítséget nyújt minden nyelvtanulónak, aki B2 szintű ECL nyelvvizsgát szeretne tenni német nyelven. A könyv az ECL vizsgákon előforduló témák közül hat gyakori témakört dolgoz fel, a vizsgán is használatos írásbeli és szóbeli feladatok formájában: 1.) Zwischenmenschliche Beziehungen 2.) Familie 3.) Wetter 4.) Sport 5.) Hobby 6.) Landeskunde, valamint tartalmaz egy teljes mintafeladatsort is.
A fejezetek egyenként a feladatok számát és típusát illetően egy teljes ECL vizsgát szimulálnak. Minden fejezet végén kétnyelvű (német-magyar) szógyűjtemény található. A témákhoz készült megoldókulcsok mellett megtalálhatók a hallásértéshez felhasznált hanganyagok átiratai is.
A könyvhöz tartozó hanganyagot, az audio.szabonyelviskola.hu weboldalról teszi elérhetővé letölthető audio formátumban, (mp3/flac) a könyvben megtalálható letöltő kód használatával. A letöltés a kód aktiválásától számított 24 óráig, azaz egy teljes napig érvényes.
A szóbeli vizsgákhoz tartozó színes képeket a melléklet tartalmazza. A könyv végén megtalálható a vizsga szabványszerű leírása, és néhány fontos tudnivaló is.
A könyv segítséget nyújt az önálló nyelvtanuláshoz is (a megoldó kulcs segít ebben). Ideális azoknak a nyelvtanulóknak is, akik nemcsak a vizsgán szeretnének eredményesen szerepelni, hanem meglévő német nyelvtudásukat kívánják fejleszteni.

loading
loading