A Nemzetközi ECL bizonyítványok új külsőt kaptak

Az ECL központja örömmel jelenti be, hogy 2023 júniusától a Nemzetközi ECL tanúsítványok megújult formátumban lesznek kibocsátva. Az új formátum számos biztonsági jellemzőt kínál, például az egész lapon elosztott vízjeleket, csak UV-fényben látható elemeket, írisznyomatot és guilloche-mintás keretet.

A német és angol nyelvű új ECL bizonyítványok egynyelvűek, és a célnyelven tájékoztatnak a vizsgaeredményről. A többi vizsganyelvre vonatkozó bizonyítványok kétnyelvűek, és a célnyelven és angolul is tartalmaznak információt az eredményről. A bizonyítvány hátoldalán rövid leírás található a megfelelő szinten bizonyított nyelvi kompetenciákról.

Ezenkívül az ECL bizonyítványokat egy QR-kóddal látjuk el, amelynek beolvasása megerősíti a bizonyítvány hitelességét. Továbbá továbbra is lehetőség van a bizonyítvány ellenőrzésére az alábbi linken keresztül: https://exam.eclexam.eu/validate/

Biztonsági okokból a teljes tanúsítványmintákat nem tesszük közzé a honlapon, indokolt kérésre azonban intézmények, hatóságok és hivatalok részére megküldjük azokat. Ha érdeklődik a bizonyítványminta iránt, és igazolni tudja az igényt, kérjük, további információért és a kérés elbírálásáért vegye fel a kapcsolatot az ECL központi irodájával (ecl.international@eclexam.eu).

loading
loading