ECL Practice Tests 1-5 English Level B1

ECL Practice Tests 1-5 English Level B1

Szabó Szilvia PhD. - Papp Eszter PhD.

2500 Ft

Kosárba 

angol_07Könyvünk 5 valós nyelvvizsga tesztet tartalmaz, szóbeli és írásbeli vizsgához egyaránt.
Minden vizsgához, a megoldás mellett külön hanganyag leírást is adunk.
A kiadó a könyvhöz tartozó hanganyagot, az auido.szabonyelviskola.hu weboldalról teszi elérhetővé letölthető formátumban, (mp3/flac) a könyvben található letöltő kód használatával. A letöltés a kód aktiválásától számított 24 óráig, azaz egy teljes napig érvényes.
A kiadvány jellegzetessége, hogy mindegyik fejezet végén megtalálható egy ellenőrző feladatsor (DO IT YOURSELF), így a nyelvtanuló önmaga tudja ellenőrizni, hogy milyen mélységben sikerült elsajátítani az adott témaköröket.
A könyvben a fejezetek végén rendszerezett angol nyelvű szógyűjtemény is található. A könyv kidolgozott szóbeli vizsgát is tartalmaz kérdésekkel és válaszokkal egyaránt. A szóbeli vizsgához tartozó színes képek megtalálhatóak a mellékletben.
A könyv alkalmas önálló nyelvtanuláshoz (a megoldókulcs és a feladatok részletes kidolgozása segít ebben) is. Azoknak a nyelvtanulóknak is ajánljuk, akik nemcsak a vizsgán szeretnének eredményesen szerepelni, hanem jobban is akarnak tudni angolul. A könyv második felében sok hasznos, a vizsgán is alkalmazható példamondat és kifejezés található.
Kiadványunkat főként azok számára ajánljuk, akik az ECL típusú államilag elismert alapfokú nyelvvizsgát kívánják letenni, hiszen a komplex nyelvvizsgához minden egyes készségre találnak feladatot megoldókulccsal együtt.

loading
loading