ECL Examination Topics English Level C1 Book 1 Including updated tasks and DIY tasks 3rd edition

ECL Examination Topics English Level C1 Book 1 Including updated tasks and DIY tasks 3rd edition

Szabó Szilvia - Barefield

5300 Ft

Kosárba 

A könyv hét teljes, vizsgahű ECL nyelvvizsga témát tartalmaz, szóbeli és írásbeli vizsgához egyaránt: Society in a bright light, Society: The challenges we all face, Services, The European Union, Public Life, Current Affairs, Health
A szóbeli vizsgákhoz tartozó színes képek a mellékletben találhatók meg. Mind a hét témához a feladatok megoldásán kívül megtalálhatóak a hanganyagok átiratai is.
A könyv kidolgozott szóbeli vizsgákat is tartalmaz kérdésekkel és válaszokkal egyaránt. A könyv alkalmas önálló nyelvtanuláshoz (a megoldókulcs segít ebben). Ideális azoknak a nyelvtanulóknak is, akik nemcsak a vizsgán szeretnének eredményesen szerepelni, hanem a meglévő angol nyelvtudásukat is fejleszteni kívánják. A könyv második felében megtalálható a vizsga szabványszerű leírása és sok hasznos, a vizsgán is alkalmazható kifejezés.

Megjegyzés: A tematikus könyv feladattípusai az államilag elismert felsőfokú nyelvvizsgára készítik fel a nyelvtanulókat. A C1 szintű tematikus könyvünkben jelentős újítás, hogy a nyomtatott könyvhöz online gyakorló feladatok is elérhetők a hanganyag letöltési kóddal, továbbá az íráskészség feladatai már az új szószám előírásainak megfelelő minta teljesítményeket tartalmaznak.
*A tesztben online letölthető részek is találhatók (olvasott szöveg értése, hallott szöveg értése). A kóddal a letöltés 3 alkalommal engedélyezett.

ISBN: 978-615-5386-24-4

loading
loading