ECL Examination Topics English Level B2 Book 3 with updated tasks 3rd edition

ECL Examination Topics English Level B2 BOOK 3

Szabó Szilvia PhD - Viszlai-Nagy Eszter

5300 Ft

Kosárba 

book3Az ECL Examination Topics English Level B2 című tematikus könyvünk harmadik kiadványában az ECL nyelvvizsgán előforduló témákból újabb hét témakört dolgoztunk fel: Partnership, Family, Time and weather, Sport, Hobby, Culture and civilisation és egy válogatás a legnehezebb témákból.
A kiadvány jellegzetessége, hogy mindegyik fejezet végén megtalálható egy ellenőrző feladatsor (DO IT YOURSELF), így a nyelvtanuló önmaga tudja ellenőrizni, hogy milyen mélységben sikerült elsajátítani az adott témakört.
Könyvünk két audio CD-t tartalmaz, a felvételek átirata megtalálható minden egyes fejezetben. A könyvben témák szerint rendszerezett, angol nyelvű szógyűjtemény is található. A könyv kidolgozott szóbeli vizsgát is tartalmaz kérdésekkel és válaszokkal egyaránt. A szóbeli vizsgához tartozó színes képek megtalálhatóak a mellékletben.
Kiadványunkat főként azok számára ajánljuk, akik államilag elismert ECL középfokú nyelvvizsgát kívánnak tenni, hiszen a komplex nyelvvizsgához minden egyes készségre találnak feladatot megoldókulccsal együtt.

 

loading
loading