Thematisches Übungsbuch zur ECL Prüfungsvorbereitung 7 komplette Tests Deutsch Stufe B2 Band 1

Thematisches Übungsbuch zur ECL Prüfungsvorbereitung 7 komplette Tests Deutsch Stufe B2 Band 1

Ugor Balázs

4700 Ft

Kosárba 

CD melléklettel rendelkező tematikus gthematdeyakorlókönyvünk segítséget nyújt minden nyelvtanulónak, aki B2 szintű ECL nyelvvizsgát szeretne tenni német nyelven. A könyv az ECL vizsgákon előforduló témák közül hét gyakori témakört dolgoz fel, a vizsgán is használatos írásbeli és szóbeli feladatok formájában. A fejezetek egyenként a feladatok számát és típusát illetően egy teljes ECL vizsgát szimulálnak. Minden fejezet végén kétnyelvű (német-magyar) szógyűjtemény található. A témákhoz készült megoldókulcsok mellett megtalálhatók a hallásértéshez felhasznált, a CD-ken szereplő hanganyagok átiratai is. A könyv 7 kidolgozott szóbeli vizsgát is tartalmaz mintakérdésekkel és a szintnek megfelelő lehetséges válaszokkal. A szóbeli vizsgákhoz tartozó színes képeket a melléklet tartalmazza. A könyv végén megtalálható a vizsga sz2abványszerű leírása, és néhány fontos tudnivaló is.
A könyv segítséget nyújt az önálló nyelvtanuláshoz is (a megoldó kulcs segít ebben). Ideális azoknak a nyelvtanulóknak is, akik nemcsak a vizsgán szeretnének eredményesen szerepelni, hanem meglévő német nyelvtudásukat kívánják fejleszteni.

Megjegyzés: A tematikus könyv feladattípusai az államilag elismert középfokú nyelvvizsgára készítik fel a nyelvtanulókat.

loading
loading